Restauracja SI, ul. Marszałkowska 115
Poznajcie tajniki kuchni Toskanii gotując z jednym z jurorów Top Chefa i ekspertem kulinarnym Giancarlo Rossi w restauracji SI już 24 stycznia! Wspaniały wieczór z charyzmatycznym ekspertem kulinarnym, który wyjawi tajniki kuchni Toskanii, udzieli cennych porad i razem z Gośćmi przygotuje cztery tradycyjne sezonowe dania.
W menu klasyczna toskańska zupa grzybowa, makaron pappardele w sosie śmietanowym z mięsem z zająca, smażony filet z okonia podany w sosie po liworneńsku z warzywami i świeżymi pomidorkami oraz czekolada z bitą śmietaną, migdałami “topionymi” w winie Santo.
Bilety w cenie 119 zł uwzględniają udział w pokazie kulinarnym Maestro, przystawkę, pierwsze i drugie danie oraz deser dla każdego uczestnika, przyrządzone przez utalentowanych kucharzy zgodnie ze wskazówkami Mistrza.
Bilety i więcej informacji dostępne są w Restauracji SI oraz online: http://livecookingtoskania.evenea.pl/ Materiały Prasowe