Przygotowaliśmy dla Was listę miejsc, w których co tydzień możecie spróbować pysznych brunchy. To idealna forma spędzania wolnego czasu w gronie znajomych i rodziny.

FEST BRUNCH – ciekawa propozycja cotygodniowych brunchy w Fest Port Czerniakowski. W cenie 25 zł zjecie przepyszny zimny bufet, na którym nie zabraknie granoli z domową konfiturą, pate z kaczej wątróbki z pistacjami czy zdrowych sałatek. Oprócz klasyków, w FEST możecie liczyć na sezonowe dania, których składniki są charakterystyczne dla obecnej pory roku (dynia, jabłka, gruszki, jarmuż czy warzywa korzenne!). Do tego kieliszek prosecco lub świeżo wyciskany sok. Dodatkowo może zamawiać dania na ciepło.
Godz.: 10.00 – 14.00
Więcej info: FB EVENT

14882310_678670218967094_2032253436720741126_o-1

 

BEZ TYTUŁU – niedawno pisaliśmy o tym wyjątkowym miejscu przy ul. Poznańskiej (Bez Tytułu. Elegancko i bezpretensjonalnie). Różnorodne, cotygodniowe menu brunchowe sprawia, że chcemy jak najszybciej wszystkiego spróbować. Znajdziecie tu klasyczny brunch za 39 zł, na który składa się domowa konfitura jajeczna, kiełbasa, bekon, ziemniaki i pieczarki saute, sałatka owocowa lub domowa granola z jogurtem i do wyboru kawa/herbata lub świeży sok. A to nie koniec… wszystkiego nie zdradzimy, sprawdźcie sami!
Godz.: 10.00 – 17.00
Więcej info: Bez Tytułu

13418635_1712367029029222_7852005880271101679_o-1

MIŁOŚĆ KREDYTOWA 9 X SHOKU – Shoku w Miłości działa już od czerwca. Jeśli jeszcze nie byliście… koniecznie musicie to nadrobić! Na rozgrzewkę proponujemy śniadaniowe klasyki z azjatyckim sznytem. W każdy weekend, w sobotę i niedzielę, płacisz raz (30 zł) i jesz ile chcesz!
Godz.: 10.00 – 15.00
Więcej info: FB EVENT

14142048_10210481253091921_7149416493442331206_n

CASABLANCA BIAŁY KAMIEŃ – restauracja z kuchnią śródziemnomorską zaprasza na Sąsiedzką Schadzkę! Szef kuchni, Piotr Swoboda, będzie serwował brunchowe pyszności w sobotę i niedzielę. W cenie (39 zł) kieliszek prosecco gratis! Dzieciaki zjedzą w promocyjnej cenie – 20 zł.
Godz.: 10.00 – 15.00
Więcej info: FB EVENT

14890367_898819516922024_6715020776194670595_o-1

 

THE COOL CAT – w każdą sobotę i niedzielę, jedna z najciekawszych knajp na Solcu, zaprasza na brunch w cenie 30 zł.  Co tydzień w The Cool Cat spróbujecie zupełnie nowych i zaskakujących dań przygotowanych przez Szefów Kuchni – Jakuba Kaftańskiego i Zosię Pazik.
Godz.: 10.00 – 15.00
Więcej info: FB EVENT

14884501_690057941154023_7012177376286480519_o

 

LENIVIEC – w każdy weekend inna oferta bufetu śniadaniowego. W każdy weekend za 30 zł dostaniecie możliwość spróbowania smakołyków z innej części świata.
Godz.: 10.00 – 15.00
Więcej info: FB EVENT

14883542_1532549716761204_6590210904121788483_o

 

HOTEL BRISTOL – restauracja Marconi w hotelu Bristol w każdą niedzielę zapewni niezapomniane doznania dla oka i podniebienia. W eleganckich wnętrzach spróbujecie najlepszych dań przygotowanych przez Szefa Kuchni – Carlosa Teixeira. W cenie (189 zł) obszerna oferta kuchni z całego świata, dania przyrządzane na żywo, makarony, risotto, ceviche, regionalne polskie sery i mięsa, mięso i owoce morza z grilla, najlepsze słodkości, świeże soki i szeroki wybór napojów alkoholowych.
Godz.: 12.30 – 16.00
Więcej info: Niedzielny Brunch w Hotelu Bristol

11745643_1035897953101623_296986643213062020_n

 

HOTEL WESTIN – co niedzielę w hotelu Westin macie możliwość spróbowania najlepszej kuchni fusion przygotowanej przez Szefa Kuchni Janusza Korzyńskiego. Poza zimnym i gorącym bufetem, czeka na Was gotowanie na żywo i przepyszne desery. W cenie (175 zł) znajduje się również szeroki wybór napojów zarówno alkoholowych, jak i bezalkoholowych.
Godz.: 13.00 – 17.00 
Więcej info: Niedzielny Brunch w Hotelu Westin

10247210_726623170694325_9067442803124804555_n

 

HOTEL SHERATON – niedzielny brunch w trzech odsłonach skomponowany przez Szefa Kuchni Artura Grajbera. Jedno miejsce, trzy restauracje: The Olive, InAzia i bar SomePlace Else oferują szerokie menu w formie zimnego i gorącego menu, a także live cooking. Tutaj Wy również możecie brać udział w przygotowaniu potraw i tworzyć własne dania z ryb i owoców morza. W cenie (185 zł) soki, piwa, wina, herbata i kawa. 
Godz.: 12.30 – 16.30
Więcej info: Niedzielny Brunch w Hotelu Sheraton

575810_537709676274208_540520499_n

 

Wszystkie zdjęcia pochodzą z FB fanpage’y wybranych restauracji.

 

 

O Autorze

Zostaw odpowiedź

Twój e-mail nie zostanie opublikowany